Majka četvoro dece nestala u Nišu - iz kuće otišla bez novca, telefona i dokumenata: "Samo da mi se vrati živa i zdrava"

26.10.2023

15:10

0

U niškoj policiji je potvrđeno samo da je nestanak Nišlijke prijavio suprug i da se radi na slučaju

Majka četvoro dece nestala u Nišu - iz kuće otišla bez novca, telefona i dokumenata: "Samo da mi se vrati živa i zdrava"
Nestala Sanela Berović - Copyright Facebook_Marina Maca

Niškoj policiji prijavljen je nestanak Sanele Berović iz Niša, majke četvoro dece, a njena majka i prijatelji objavili su na Fejsbuku fotografiju sa apelom da se objava podeli na društvenim mrežama.

- Molim građane Niša da dele objavu, nestala Sanela, pre dva dana joj se gubi svaki trag!!!! Ostavila je četvoro dece sve dokumente i telefon. Molim Vas pomozite - napisala je jedna njena prijateljica na Fejsbuku.

Sanelina majka Marina Berović kaže da je njenom bratu Sanelin suprug javio da je nije zatekao kući i da je nakon toga ona otišla juče u osam časova i prijavila nestanak policiji. 

- Nije ponela ni novac, ni dokumenta, ni mobilni telefon. Tražila sam je u našim kućama u Niškoj Banji i na Delijskom visu, nema je tamo. Nema je ni kod oca u Crnoj Gori ni kod drugarica. Ima tri sina i jednu ćerku , uzrasta od prvog do sedmog razreda. Samo da mi se vrati živa i zdrava - priča kroz suze Sanelina majka Marina Berović.

U niškoj policiji je potvrđeno samo da je nestanak Nišlijke prijavio suprug i da se radi na slučaju.

- Ako neko ima bilo koju informaciju može da javi policiji - rečeno je u niškoj policiji.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike