Cirkus oko nestanka lepotice iz Kaluđerice: Anin otac optužuje zeta da je digao galamu, a znao je da ga ostavlja

24.10.2023

13:22

0

Autor: Mi. S.

Anin otac je poručio da misli da je njen suprug znao da će ona da ode i da ne zna zašto se napravio cirkus bez razloga

Cirkus oko nestanka lepotice iz Kaluđerice: Anin otac optužuje zeta da je digao galamu, a znao je da ga ostavlja
Copyright Printskrin/facebook

Ana Petrović (20), koja je nestala u noći između četvrtka i petka, javila se danas svojoj porodici i rekla da je dobro i da je zdrava. Nije precizirano da li će se vratiti u kuću u Kaluđerici u kojoj je živela sa suprugom.

Anin otac Dejan oglasio se i potvrdio je da se mlada majka javila i da je dobro.

- Mislim da je njen suprug znao da će otići i ne znam zašto se napravio cirkus bez razloga - rekao je kratko otac.

Da li to znači da je Ana želela da napusti supruga i da je zbog toga izašla iz kuće, zasada može samo da se nagađa. Na broj koji je bio ostavljen za informacije o Ani, niko se juče nije javljao.

Mlada majka, koja ima bebu od godinu i po, Taru, da podsetimo, nestala je u noći između četvrtka i petaka. Kako je njen suprug rekao za medije, te večeri se vratio kući s posla i legao da spava. Ana je, za to vreme, uspavljivala bebu i bila je sama sa njom.

Oko dva ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko jer se beba probudila i počela da plače. Ana mu, međutim, nije odgovarala na poruku, a dete je nastavilo da plače. Tada je ustao i shvatio da njegove supruge Ane nema.

Printskrin/facebook
Muž apelovao da se Ana vrati

 

Od tog momenta, kako je za medije tvrdila Anina sestra od tetke, koja je i na društvenim mrežama objavila da je Ana nestala, neprekidno su je zvali, ali joj je telefon bio isključen. Budući da je otišla usred noći, niko od članova porodice i prijatelja nije znao šta je imala na sebi u momentu nestanka.

- Njen telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko šest ujutru, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome šta je nosila te večeri, ali smo primetili da nedostaje roze ranac iz kuće - ispričala je uznemirena sestra.

Ona je dodala da je Ana jako vezana za ćerkicu i da provodi svaki dan sa njom, zbog čega je bilo neverovatno da ju je tek tako napustila i ostavila.

- Nikada je ne bi napustila, zato nam je i čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo da je što pre pronađemo. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po - rekla je Anina sestra od tetke.

Kako je za medije kazala Anina drugarica, ništa nije ukazivalo na to da će se nešto tako desiti.

- Bila je pravi devojčurak, pozitivna. Pričala je 24 sata o ćerkici Tari, sigurna sam da je ne bi ostavila tek tako - rekla je ona.

Nijednoj od svojih prijateljica niti rođaka Ana nije rekla da ima nameru da napusti supruga. Ukoliko je nestala iz tog razloga, svima je čudno što nije povela ćerkicu. Detaljnije informacije o ovom nesvakidašnjem slučaju se očekuju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike