Skandal u Novom Pazaru: Policajci koji su sedeli u kafiću sa ranjenim Novopazarcem mu bili telohranitelji

19.12.2020

14:08 >> 14:17

0

Protiv policajaca iz Novog Pazara E. G. (32) i E. H. (33) pokrenut je diciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti i oni su udaljeni sa posla do

Skandal u Novom Pazaru: Policajci koji su sedeli u kafiću sa ranjenim Novopazarcem mu bili telohranitelji
Copyright Nihad B. Printcreen/Instagram

Nihad B. (37) koji je u četvrtak upucan u Novom Pazaru pre toga je sedeo u kafiću za stolom sa dva kriminalistička inspektora iz novopazarske policije, koji su ga čuvali.

Portal Objektiv piše da su mu oni bili telohranitelji i da ih je plaćao.

Kako smo već pisali, protiv policajaca iz Novog Pazara E. G. (32) i E. H. (33) pokrenut je diciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti i oni su udaljeni sa posla do okončanja ovog postupka, saopšteno je juče iz PU Novi Pazar.

Saopšteno je da su policajci sedeli u kafiću u Novom Pazaru sa Nihadom, na koga je, neposredno nakon toga, kako se sumnja, pucao N. A. (38).

– N. B., koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, sumnjiči se da je iz pištolja koji je nelegalno imao ispalio više hitaca ka N. A., koji je potom pobegao i za kojim policija intenzivno traga – navodi se u saopšenju.

Pucnjava se dogodila u četvrtak oko 15.30 u Ulici AVNOJ-a, u samom centru Novog Pazara. Nihada je metak pogodio u grudi i on je prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Kako se navodi, Nihad je istog jutra kada je upucan u grudi objavio bizaran snimak na društvenim mrežama, baš iz kafića u kom je sedeo sa inspektorima. Na samom kraju vidi se jeziv detalj, kada Nihad okreće kameru ka sebi i kažiprstom gestikulira povlačenje okidača.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike