Policajac u sačekuši: Evo kako su biznismenu oteli 100.000 evra

19.10.2023

12:22

0

Autor: 24sedam

Trojica razbojnika saslušana u Višem tužilaštvu

Policajac u sačekuši: Evo kako su biznismenu oteli 100.000 evra
Copyright MUP/Uprava carine

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu saslušani su M.K. (23) Miloš J. (24) i Alen N. (39) zbog sumnje da su 10. oktobra u Novom Beogradu od D.J. oteli 100.000 evra.

Osumnjičeni Alan N. je detaljno izneo svoju odbranu, dok je policajac Miloš J. negirao pljačku i branio se ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo, dok je Alanu N. ukinuto zadržavanje i će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Njima se na teret stavlja razbojništvo, a Alanu N. razbojništvo u pomaganju. Sumnja se da su Marko K. i Miloš J, po uputstvima koja su dobili od Alana N. 10. oktobra 2023. oko 11 sati u Novom Beogradu sačekali da žrtva uđe u zgradu u kojoj stanuje pa su mu obojica prišli i najpre ga onesposobili upotrebom biber spreja, a potom su mu iz ruke istrgli kesu sa 100.000 evra.

Osumnjičeni su krenuli da beže, a žrtva je jednog od njih povukao za trenerku, ali ga je razbojnik udario pesnicom u glavu. Pljačkaši su došli automobila "krajsler" u kom ih je čekao Alan N. Pošto su se udaljili, novac su naknadno podelili između sebe, a deo novca je pronađen i uz potvrdu oduzet od Alena N. Žrtva je, prethodno, novac uzeo od jednog kineskog državljanina.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike