Majka izgubila kontrolu i sletela u kanal kod Melenaca! Detalji nesreće u kojoj je stradala devojčica (3)

18.10.2023

10:29

0

Povređene žene su kolima Hitne pomoći transportovane u Urgentni centar u Zrenjaninu, dok su vatrogasci iz vozila izvukli telo nastradale devojčice

Majka izgubila kontrolu i sletela u kanal kod Melenaca! Detalji nesreće u kojoj je stradala devojčica (3)
Udes kod Mostara - Copyright Foto: Printscreen/Facebook/ hercegovina.info

Trogodišnja devojčica iz Melenaca nastradala je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je njena majka (23) upravljajući "renoom" sletela sa puta u kanal.

Kako Informer nezvanično saznaje u ovoj nesreći, koja se dogodila na putu Zrenjanin - Melenci, pored vozača povređena i jedna putnica.

- Sumnja se da se nesreća dogodila tako što je žena, majka nastradalog deteta izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Devojčica je nastradala na mestu nesreće, dok je majka zadobila lakše telesne povrede. Pored nje teške telesne povred zadobila je i žena koja je bila putnica u ovom vozilu - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Povređene žene su kolima Hitne pomoći transportovane u Urgentni centar u Zrenjaninu, dok su vatrogasci iz vozila izvukli telo nastradale devojčice. 

 

 

- Još uvek nije poznato da li je dete bilo u sedištu namenjenu za decu,a li ni gde je tačno bilo. Postoji sumnja da je dete u krilu držala žena koja je bila putnica u vozilu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja, ali policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji tragedije - rekao je sagovornik i dodao da je o slučaju obavešetno nadležno tužilaštvo koje rukovodi istragom. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike