Ranjeni radnik obezbeđenja u diskoteci u Obrenovcu u teškom stanju: Pucnjavi prethodili svađa i tuča!

08.10.2023

11:55

0

Autor: Mi. S.

Policija je uhapsila Dušana G. (22) koji se sumnjiči da je pucao u Stevana S., a potom pobegao

Ranjeni radnik obezbeđenja u diskoteci u Obrenovcu u teškom stanju: Pucnjavi prethodili svađa i tuča!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Radnik obezbeđenja Stevan S. (36), teško je ranjen noćas u pucnjavi koja se dogodila ispred diskoteke "Najt" u obrenovačkom naselju Rojkovac. Policija uhapsila osumnjičenog koji se dovodi u vezu sa pucnjavom, a stanje Stevana S., kako saznajemo, veoma je teško..

U obrenovačkom naselju Rojkovac, ispred noćnog kluba "Najt“ noćas se dogodila pucnajva u kojoj je teško ranjen radnik obezbeđenja. Stevan je pogođen sa pet metaka u kuk i noge i on je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde je odmah po prijemu operisan.

U međuvremenu je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšen Dušan G. (22) koji se sumnjiči da je pucao u Stevana, a potom pobegao. Njega su brzom intervencijom uhapsili pripadnici Interventne jedinice beogradske policije.

Pucnjavi je, navodno, prethodila svađa i tuča unutar lokala, kada su se potukle dve grupe mladića. Obezbeđenje je intervenisalo i izbacilo neke od akteraa tuče, a onda je jedan od njih, Dušan G. potegao pištolj i pucao na Stevana S.

Dušanu G. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a policija nastavlja rad na identifikaciji i hapšenju svih učesnika krvavog obračuna.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike