Pronađena devojčica (14) iz Šapca: Valentina pobegla iz bolnice, otac otkrio gde je bila

06.10.2023

18:12

0

Autor: M. Vu.

Devojčica je poslednji put viđena kada je 1. oktobra istrčala iz bolnice sa zavojem na ruci, nakon što joj je sanirana povreda

Pronađena devojčica (14) iz Šapca: Valentina pobegla iz bolnice, otac otkrio gde je bila
Copyright Printskrin/Fejsbuk

Valentina Obradović iz Šapca, za kojom se tragalo od 1. oktobra, danas je pronađena u Istočnom Novom Sarajevu, potvrdio je njen otac.

On je izjavio: "Ne znamo kako je dospela tamo, nemam pojma otkud tamo. Sada supruga ide po nju, malopre mi je javila da je nađena."

Podsetimo, devojčica je poslednji put viđena kada je 1. oktobra istrčala iz bolnice sa zavojem na ruci, nakon što joj je sanirana povreda. Devojčica je zadobila povrede dok je bila u kući sa majkom, te su zajedno otišle u Mali Zvornik kako bi dobila lekarsku pomoć.

Njen otac, Nikola Obradović, izneo je detalje o njihovom odnosu, navodeći: "Duga je priča. Valentina je prvo živela sa mnom dugo godina, jer joj je majka otišla. Posle nekoliko godina se pojavila i dobila starateljstvo. Meni je pričala da se često svađaju, žalila se na majku, a u nedelju je zadobila povrede u kući, valjda posekotinu. Otišle su u Mali Zvornik da joj zaviju ranu, a nakon što je izašla iz bolnice pobegla je i od tada je nismo videli."

Nikola Obradović je dodao da Valentina nikada ranije nije bežala od kuće i da nije bio upućen u učestalost sukoba sa majkom jer ne živi s njima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike