Određen pritvor osumnjičenom za silovanje i mučenje bivše devojke u Resniku: I ranije su bili u policiji

19.08.2021

13:25

0

Autor: A.S.

Moj sin nije cvećka, ali sam sigurna da je nije silovao jer je tog ponedeljka bila kod nas u kući

Određen pritvor osumnjičenom za silovanje i mučenje bivše devojke u Resniku: I ranije su bili u policiji
Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nebojši M. (40) koga je za trodnevno silovanje i mučenje u Resniku prijavila bivša devojka I. B. (38). Pritvor mu je određen kako ne bi uticao na svedoke dok traje istraga, ali i da ne ponovi ovo krivično delo.

Oštećena I. B. došla je u beogradsku policiju u ponedeljak sa tvrdnjom da ju je bivši partner oteo, silovao i zlostvalja tri dana u kući u Resniku. Ona je upućena na lekarske i ginekolške preglede. Policija je istog dana uhapsila Nebojšu koji se i u policiji i tužilaštvu branio da “nije silovao svoju bivšu i da je tih dana bio u kući sa svojom majkom“.

Pročitajte još:

Navodno su muškarac i njegova bivša partnerka i ranije zbog nesuglasica u vezi bili policiji.

– Tačno je da su i jedno i drugo privođeni krajem prošlog meseca i da od tada imaju zabranu prilaska. Moj sin nije cvećka, ali sam sigurna da je nije silovao jer je tog ponedeljka bila kod nas u kući. Tražila je da se pomire… Bila sam na saslušanju u svojstvu svedoka, a policija i tužilaštvo neka rade svoj posao. Nekoliko puta sam zajedno sa komšijama prijavljivala I. B. zbog maltretiranja – svoje viđanje ovako teških optužba na račun njenog sina Nebojše M. iznela je njegova majka R. M.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike