Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Pančevu o snimku dece koji je uznemirio vršačku javnost: Ovo su poručili

28.09.2023

12:05

0

Utvrđeno je da se radi o deci, rođena 2011. godine, iz Vršca i sa njima je u Policijskoj stanici u Vršcu obavljen razgovor u svojstvu građana

Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Pančevu o snimku dece koji je uznemirio vršačku javnost: Ovo su poručili
Copyright Foto: Printscreen/ Twitter

Više javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se povodom snimka dece na igralištu u Vršcu, koji je uznemirio vršačku javnost.

Njihovo obraćanje prenosimo u celosti:

- Povodom objavljivanja vesti i video snimka na portalu „E-Vršac“ dana 16.09.2023. godine o ponašanju maloletnih lica na dečijem igralištu u Vršcu u ul. Sterijino sokače, Više javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom stanicom u Vršcu obavilo predistražne radnje i utvrdilo identitet lica koja su prikazana na video snimku.

Utvrđeno je da se radi o deci, rođena 2011. godine, iz Vršca i sa njima je u Policijskoj stanici u Vršcu obavljen razgovor u svojstvu građana. Izvršenim uviđajem je utvrđeno da na dečijem igralištu nije prouzrokovana šteta povodom događaja od 15.09.2023. godine.

Kako se radi o licima koja u vreme događaja nisu navršila 14 godina, te se prema njima ne mogu izreći krivične sankcije zbog krivičnih dela i prekršaja, Policijska stanica u Vršcu je Višem javnom tužilaštvu u Pančevu dostavila izveštaj o događaju, a o ponašanju četiri deteta je obavešten Centar za socijalni rad u Vršcu kako bi ta ustanova preduzela mere iz svoje nadležnosti - saopštilo je VJT Pančevo.

Podsetimo, snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike