Stravičan zločin na Batrovcima: Nasmrt izboden mladić (19) sa KiM

28.09.2023

11:14

0

Autor: 24sedam

Napadači su najverovatnije migranti iz Avganistana

Stravičan zločin na Batrovcima: Nasmrt izboden mladić (19) sa KiM
Ilustracija - Copyright RINA

Nedaleko od graničnog prelaza "Batrovci" nasmrt je izboden mladić (19) sa Kosova i Metohije. Policija Sremske Mitrovice utvrđuje sve informacije, a traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnule na ovog mladića i njegovog saputnika. 

Zasada se zna da se incident dogodio u utorak, 26. septembra. Nepoznate osobe napale su dvojicu muškarca koja su peške krenula sa graničnog prelaza ka selu Batrovci. Tu je mladić sa KiM i smrtno ranjen.

- Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom. Muškarac je trčao. Nešto kasnije, između kamiona, ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava, a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću, jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata - priča za lokalne medije vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još nisu poznati, a kako saznajemo, ova dvojica napadnutih muškaraca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške ka selu. Jedan od njih je pobegao grupi napadača koji su, kako nezvanično saznajemo, ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je dotrčao do granice tražio je pomoć.

Patrola je krenula da pretraži deo puta na kome su, nažalost, pronašli mladića (19) kome više nije bilo pomoći. Mladić je imao nekoliko ubodnih rana.

Muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen je u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznajemo, policija intenzivno traga za migrantom iz Avganistana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike