Strašni detalji pogibije policajke sa Zvezdare: Maja bila sa ćerkicama kada ju je udarila struja

20.08.2021

05:22 >> 08:04

0

Maja je bila u stanu sa ćerkama, koje imaju četiri i šest godina

Strašni detalji pogibije policajke sa Zvezdare: Maja bila sa ćerkicama kada ju je udarila struja
maja markovic - Copyright Printscreen / Facebook

Maja Marković (37), zaposlena u MUP-u, koja je poginula kada ju je udarila struja na terasi dok je nameštala kabl na računarima kojima je “rudarila” kriptovalutu itirijum, u trenutku kada se desila nesreća bila je u stanu sa ćerkicama, čak je mrtva pala preko jedne od njih dve, tvrdi porodični prijatelj.

– Maja je bila u stanu sa ćerkama, koje imaju četiri i šest godina. Počeo je da duva neki vetrić i da pada sitna kiša, a dva računara za “rudarenje” bila su joj na terasi. Pošla je da skloni te kompjutere, uhvatila kabl, tu je bio spoj i udarila je struja. Čak je pala preko jedne od devojčica.

Pročitajte još

– Deca su vrištala, plakala… U međuvremenu, suprug Bojan, koji je bio na poslu, više puta ju je pozvao da pita šta da kupi u prodavnici, ali ona se nije javljala. Zbog toga je odmah dotrčao kući i zatekao stravičan prizor – deca su vrištala, a ona je bila mrtva. Pozvao je Hitnu pomoć, ali su samo mogli da konstatuju smrt žene – priča za “Kurir” jedan od prijatelja porodice.

On navodi da su Bojan, koji radi pri direktoratu policije, i Maja, koja je bila zaposlena u administraciji MUP-a, stan na Zvezdaru u Beogradu, u kome se dogodila tragedija, kupili od novca zarađenog na kriptovalutama. Navodno su na tome zaradili čak 50.000 evra.

Maja i Bojan su, inače, poreklom s Kosmeta, iz Vitine. Izbegli su 1999. godine – njena porodica u Kruševac, a njegova u Smederevo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike