Sve ću vas pobiti: Saslušan pomahnitali ugostitelj iz Knez Mihailove

22.09.2023

11:46

0

Autor: 24sedam

Lovačkim nožem ga ubo u leđa

Sve ću vas pobiti: Saslušan pomahnitali ugostitelj iz Knez Mihailove
Napad u Knez Mihailovoj ulici - Copyright printscreen/instagram/serbialive_beograd

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan G. (33) zbog sumnje da je pre dva dana u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici pokušao da ubije P.D. nanevši mu ubodu ranu u leđa lovačkim nožem.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom prevemenskom periodu.

Ivanu G. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Prema naredbi o sprovođenju istrage, Ivan G. se tereti da je 20. septembra oko 12.50 časiva u jednom restoranu u Knez Mihailovoj ulici prišao stolu za kojim je sedeo P.D. u društvu sa dvojicom muškarca, te je zamahnuo u pravcu oštećenog nanevši mu ubodnu ranu u leđa. Zatim je nastavio da maše nožem i obraća se slučajnim prolaznicima rečima "sve ću vas pobiti".

Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je P.D. prevezen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike