Potraga za sinom monstrumom: I Interpol juri ubicu oca, krije se u Austriji

20.09.2023

09:23

0

Sin monstrum je pobegao, najverovatnije, u Austriju

Potraga za sinom monstrumom: I Interpol juri ubicu oca, krije se u Austriji
Copyright Printscreen/Facebook

Za Markom A, osumnjičenim da je sa majkom Ljiljanom J. (56) i sestrom Anitom A. (31) pre 10 dana ubio oca Stevu A. (56), odnosno pomogao da se njegovi delovi tela iseku i potom ih odvezao 60 kilometara od porodične kuće u mestu Vlaški Do, raspisana je Interpolova poternica.

Marko A. je pobegao kolima, najverovatnije, u Austriju nakon što je razbacao ruke, noge, trup i očevu glavu u šumarku na deonici puta Kučevo - Petrovac na Mlavi kod sela Kučajna.

Ljiljana J. je ubila Stevu na spavanju hicem iz pištolja. Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isekli bivša supruga i deca. Delove tela su spakovali u kese, pa ih u kolima žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi.

Profimedia
 

- Prvi rezultati istrage govore da je Stevan ubijen nakon svađe sa bivšom ženom i decom. On je hteo da ih izbaci iz kuće - priča sagovornik upoznat sa istragom.

Komšije i rođaci Steve A. iz Suvog Dola kažu da je bio jako vredan čovek koji je već dug niz godina živi i radi u Beču na poslovima na građevini i oko uvođenja centralnog grejanja. Tamo su živeli i bivša supruga i deca koja su tamo i rođeni.

Njihov prvi komšija objašnjava da su, zbog nerazjašnjenih okolnosti, morali da se vrate u Srbiju. Za dve godine, koliko su žena i deca u kući Stevinog oca sa komšijama nisu progovorili dve reči.

- Šta oni rade, od čega žive sam Bog zna. Oni izlaze isključivo iz kuće noću posle devet sati. Toliko su čudni. On je bio vredan i radan čovek. Razveden je, ali je bivšoj ženi ipak dozvolio da živi u očevoj kući još od korone - priča prvi komšija, koji ne može da poveruje da su i deca bila saučesnici u monstruoznom zločinu.

Njegove reči potvrđuje i meštanka tog sela. Razgovarala je sa Stevom kada je došao iz Austrije.

- On mi je pobratim od detinjstva. To je jedan takav čovek, vredan, ljudina prava, za razliku od bivše žene i dece koja mi nisu nikada delovala kako treba. Ovo se desilo pre nedelju dana. Negde u ponedeljak, čini mi se. Bio je jako ljut kad je došao iz Beča, jer od korova u dvorištu nije moglo da se uđe, a smrad se širio iz kuće. Oni ništa nisu radili i održavali. Otišao je kod svog rođaka Neše i zamolio ga da dođe da mu pomogne da pokosi i da srede plac. Sve ispred i oko kuće smo mi komšije očistili, oni nisu mrdnuli prstom - priča komšinica.

Kako ističe, Neša mu je obećao da će da dođe, a kada je pokušao da pozove Stevu, on je bio nedostupan. Otišao je u kuću u kojoj je bila njegova bivša supruga sa decom, a oni su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo.

- Nešto su petljali da je morao nekuda da ode, naprasno, i bilo mu je sumnjivo pa je prijavio sve policiji. Tako je sve krenulo da se odmotava. Mislim da su bili u sekti. U ovu kuću su došli 2020. godine i ni sa kim nisu progovarali - kaže komšinica.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike