Jezivi detalji bez publike: Žrtva Velje Nevolje priča o silovanju u bunkeru JNA

19.09.2023

15:16

0

Pripadnici grupe danima silovali i zlostavljali I. S. u bunkeru na stadionu FK Partizan

Jezivi detalji bez publike: Žrtva Velje Nevolje priča o silovanju u bunkeru JNA
Stadion Partizana - Copyright 24sedam

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, bez prisustva javnosti, nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Javnost je juče isključena sa suđenja zbog svedočenja I.S. kojeg su pripadnici grupe silovali i zlostavljali u bunkeru na stadionu FK Partizan. Suđenje će biti isključeno za javnost do kraja ispitivanja I.S, a danas bi trebalo oštećenom pitanja da postavljaju advokati i optuženi. Sa suđenja su udaljeni novinari i publika, dok su prisutni samo advokati, tuzilac i optuženi. I.S. u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka. Zato i detalji njegovog svedočenja ne treba da budu objavljeni u javnosti, zbog čega je sud odlučio da svedoči iza"zatvorenih vrata".

Pripadnici ove grupe se optužnicom terete da su ga oteli i držali u prostorijama na stadionu FK Partizan gde su ga tukli, mučili i silovali. Pre oštećenog, devetoro pripadnika ove grupe juče je otkazalo punomoćje advokatima, nakon čega su se Belivuk i Miljković javili da im je loše i tražili da ih pregledaju doktori. Nakon što je sedam pripadnika grupe pregledala ekipa Hitne pomoći suđenje je nastavljeno.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike