Devojčica bežala od roditelja kod njega, a on je zlostavljao: Mladić iz Kovina uhapšen zbog obljube?

21.08.2021

09:42

0

Autor: A.S.

Osumnjičeni je u petak priveden u Više javno tužilaštvo u Smederevu na saslušanje

Devojčica bežala od roditelja kod njega, a on je zlostavljao: Mladić iz Kovina uhapšen zbog obljube?
Copyright Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. S. (25) iz Kovina zbog sumnje da je počinio obljubu nad učenicom šestog razreda (13) iz sela Deliblato.

Prema saznanjima “Novosti”, tvrdi se da je R. S. devojčicu obljubio više puta. Preciznije, ona je u nekoliko navrata bežala iz roditeljske kuće i dolazila kod njega u Kovin.

Pročitajte još:

– Osumnjičeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjakinjom u više navrata, i to kada je devojčica dolazila kod njega u kuću. Slučaj je otkriven nakon što je tamošnji Centar za socijalni rad alarmirao policiju – kaže izvor “Novosti” iz istrage.

Naime, devojčica živi u Deliblatu sa roditeljima, a ova porodica korisnik je socijalne pomoći. Roditelji, kao i nadležni iz Centra, znali su da ona odlazi kod osumnjičenog R. S. jer su je nekoliko puta, kada bi pobegla od kuće, pronalazili tamo i vraćali kući. Sve se dešavalo u prethodna tri meseca.

Osumnjičeni je u petak priveden u Više javno tužilaštvo u Smederevu na saslušanje. On bi trebalo da objasni prirodu odnosa sa devojčicom.

U krivičnoj prijavi policije tereti se za krivično delo obljuba sa detetom za koje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Zlostavljao devetogodišnju pastorku

Sa druge strane, Viši sud u Negotinu potvrdio je optužnicu nadležnog tužilaštva podignutu protiv T. F. (30) zbog sumnje da je zlostavljao svoju devetogodišnju pastorku. Na teret mu se stavlja produženo delo obljube zloupotrebom položaja.

Kako se sumnja, T. F. je ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive, prisiljavao na oralni seks i gledanje porno filmova. Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je nedelo, zapravo, mnogo strašnije nego što se u prvi mah činilo. Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. Optuženi je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da svi legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

Maloletnica se, međutim, uplašila, obukla i otišla kući. Pre nego što je izašla, T. F. joj je, tvrdi se, zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo. Međutim, devojčica je odmah, čim je stigla kući, sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju.

Postupak u Novom Sadu

Pročitajte još:

Nastavak suđenja Novosađaninu (81) koji se tereti za obljubu osmogodišnjeg dečaka na Šodrošu zakazan je za 29. septembar. U dosadašnjem postupku, iza zatvorenih vrata, saslušani su svedoci. Oštećeni dečak trebalo bi da da iskaz kao osetljivi svedok iz skrin sobe. Optuženi se od 7. maja, kada je uhapšen, nalazi u pritvoru. Na teret mu se stavlja da je odveo dečaka u obližnju šumu u blizini Šodroša, gde ga je, navodno, obljubio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike