Sramna odluka tužilaštva u Novom Pazaru: Nasilnik slomio vilicu i jagodičnu kost radniku tržnog centra, a oni ga pustili na slobodu (VIDEO)

07.09.2023

17:29

0

M. M. se trenutno nalazi u Opštoj bolnici Novi Pazar gde čeka operaciju

Sramna odluka tužilaštva u Novom Pazaru: Nasilnik slomio vilicu i jagodičnu kost radniku tržnog centra, a oni ga pustili na slobodu (VIDEO)
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Na snimku se vidi kako E. K. izuzetno agresivno udara M. M., kontrolora u zgradi trgovačkog centra u Novom Pazaru. Ono što je dodatno zabrinulo javnost jeste činjenica da je napadač E. K. trenutno na slobodi.

Iz firme za obezbeđenje, koja je zadužena za sigurnost te zgrade, saopšteno je da su oba učesnika incidenta zaposleni kod njih – E. K. kao radnik obezbeđenja, a M. M. kao kontrolor.

- Njih dvojica su bili kolege, prijatelji. Pre incidenta nije bilo naznaka bilo kakvog sukoba ili svađe između njih. Situacija je eskalirala nakon kratke razmene reči -  istakli su iz ove firme.

Izvori bliski firmi izražavaju nezadovoljstvo postupcima tužilaštva koji je, uprkos dokazima i ozbiljnosti situacije, odlučilo da E. K. bude pušten na slobodu.

Čini se da je E. K. ranije nagoveštavao da ima "jake veze" unutar tužilaštva, navodno tvrdeći da je "iznad zakona", što dodatno povećava zabrinutost za sigurnost građana.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici Policijske uprave Novi Pazar brzo su reagovali, identifikovali napadača, priveli ga i obavili sve što je bila njihova dužnost.

Međutim, očigledno postoji razlika između policijskih postupaka i odluka tužilaštva, piše sandzakdanas.rs.

M. M. se trenutno nalazi u Opštoj bolnici Novi Pazar gde čeka operaciju.

Prema dostupnim informacijama, njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, s teškim povredama poput polomljene vilice i jagodične kosti.

Javnost i kolege iz firme izražavaju solidarnost sa M. M. i očekuju pravdu u ovom slučaju.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike