Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu: Svedočiće majka Gorana Mihajlovića

01.09.2023

13:12

0

Autor: Mi. S.

U sudnici bi danas trebalo da svedoči majka Gorana Mihajlovića, kao i još jedan svedok

Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu: Svedočiće majka Gorana Mihajlovića
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević/24sedam/Mup

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi iskazima svedoka trebalo da se nastavi suđenje organizovanoj kriminalnoj grupu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava,otmice, silovanje i držanje droge i oružja.

Na današnje suđenje pozvana je da svedoči majka ubijenog Gorana Mihajlovića i još jedan svedok. 

Sudija je na jučerašnjem suđenju navela da je, s obzirom na to da je sestra ubijenog Nikole Mitića u inostranstvu, a da su vanbračna supruga ubijenog Gorana Mihajlovića i otac ubijenog Aleksandra Gligorijevića poslali dopis sudu da ovaj proces utiče loše na njih i da zbog toga neće svedočiti, predložila da se vrši uvid u njihove iskaze date u tužilaštvu.

Na suđenju u ponedeljak, utorak i u četvrtak svedočili su žena ubijenog Gorana Veličkovića, otac pokojnog Lazara Vukićevića, sestra i supruga ubijenog Milana Ljepoje i supruga ubijenog Zdravka Radojevića.

Svedočenje oštećenog I. S. je pomereno na predlog njegove punomoćnice koja je na odmoru.  Prema navodima iz optužnice, pripadnici ove grupe su I. S. oteli, mučili i silovali u prostorijama na Partizanovom stadionu.

Pre oštećenih, okrivljeni-saradnici Nikola Spasojević, Srđan Lalić i Bojan Hrvatin su sudu ispričali svoja saznanja o krivičnim delima za koja se ova grupa tereti.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike