Upravnica razorene zgrade u Smederevu za 24sedam: Nisam ni znala da postoje

01.09.2023

11:24

0

Autor: Mi. S.

Upravnica zgrade priša o stanarima

Upravnica razorene zgrade u Smederevu za 24sedam: Nisam ni znala da postoje
Zgrada u kojoj je eksplodirala bomba u Smederevu - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Profesionalna upravnica zgrade u Ulici slobode 8 u Smederevu, u kojoj se dogodila eksplozija, kaže za 24sedam da još nema izveštaj o detonaciji bombe na petom spratu višespratnice, da je u kontaktu sa nadležnima i da tek očekuje nove informacije.

Za stanare, koji su živeli u stanu odakle je odjeknula eksplozija, nije ni znala da postoje. Navodi da vlasnik stana nije ni prijavio da ima podstanare.

- Nedavno sam poslala dopis stanarima da se jave ko živi u kom stanu i koliko ima članova. Obvaveza vlasnika stana je da prijavi stanare, ali to uglavnom niko ne radi. O ljudima koji su živeli u stanu, kao ni o vlasniku, ne mogu ništa da kažem, jer ih nisam poznavala, niti sam znala ko tu živi. Znam samo da nikakvih pritužbi nije bilo, da se niko nije žalio ni na narušavanje javnog reda i mira u stanu ili na buku - kaže za 24sedam Biljana Đokić.

Ona tvrdi da je sve još u domenu nagađanja i da sve što zna je čula od stanara koji su se zatekli u zgradi u momentu detonacije.

- Uviđaj u zgradi je i danas u toku i policija ne pušta nikog unutra. Svi stanari su zbrinuti i grad je obezbedio smeštaj za one koji nisu imali gde da odu. Zgrada ukupno ima 24 stana i jedan lokal - objašnjava Biljana Đokić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike