Sestra nestale Ive Balog ispričala nove detalje! "Pre dva dana se vratila sa kruzera, otišla je na žurku da se vidi sa prijateljima"

26.08.2023 | 22:21

Autor: Redakcija 24sedam

Prema rečima Ivine rođene sestre Martine, Iva je sa drugaricom sedela u vodi na plaži, ali je nestala nakon što je drugarica otišla na trenutak

Copyright Foto: Privatna arhiva

Porodica Ive Balog (27) iz Novog Sada je uputila očajan apel sugrađanima da im pomognu u potrazi za njihovom voljenom, koja je poslednji put viđena na Oficirskoj plaži u Petrovaradinu oko 4 sata ujutru. Iva se nedavno vratila sa kruzera gde je radila, a ova žurka je bila prilika da se vidi sa prijateljima i provede vreme.

Prema rečima Ivine rođene sestre Martine, Iva je sa drugaricom sedela u vodi na plaži, ali je nestala nakon što je drugarica otišla na trenutak.

- Četiri momka su je navodno videla kako pliva i razgovarala sa njom pre nego što je krenula ka mestu gde se održavala žurka. Porodica moli ove momke da im se jave i pomognu u pronalaženju Ivinog traga. Molbe za saradnju su takođe upućene svima koji su bili na žurki da se obrate porodici ili policiji kako bi rasvetlili okolnosti njenog nestanka -rekla je Martina.

Policija i ronioci Žandarmerije su se pridružili potrazi, ali do sada nema konkretnih rezultata.

Foto: Privatna arhiva
 


Porodica i volonteri su takođe angažovani u pretrazi, koja se odvija u izazovnim uslovima zbog terena duž obale Dunava.

Apeluje se na sve koji su u mogućnosti da se pridruže u potrazi na Oficirskoj plaži kako bi pomogli porodici da pronađe Ivin trag i dobije odgovore o njenom nestanku.

Viđena na kamerama

Ivi se izgubio svaki trag, a Martina kaže da se nakon objave o njenom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

- Sinoć je bila velika žurka na "Oficircu" i Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi svaki trag. Ronioci Žandarmerije pretražuju teren a policiji se nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta - priča nam sestra nestale Ive.

Foto: Privatna arhiva
 

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

- Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo. Zato i molimo Novosađane da nam se pridruže u potrazi - priča potreseno Ivina sestra.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam