Oglasilo se ministarstvo o Milošu Kovačeviću: Voleo je svoju državu i narod

26.08.2023

15:24

0

Autor: 24sedam

Bio je veliki patriota

Oglasilo se ministarstvo o Milošu Kovačeviću: Voleo je svoju državu i narod
Copyright Printscreen Facebook

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra u Sektoru za boračko - invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Miloš Kovačević poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Požarevca, koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima, saopštilo je to ministarstvo.

- Kolega Miloš Kovačević tokom svog rada u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dao je veliki doprinos unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca, gradeći čvrste i prijateljske veze sa udruženjima iz oblasti boračko-invalidske zaštite - navodi se u saopštenju.

Svojom posvećenošću, ličnim zalaganjem i vrednim radom, ističu iz ministarstva, "Miloš je pomerao granice, učeći svakoga od nas da je svaki problem rešiv, a cilj ostvariv".

- Ostaće upamćen, ne samo kao veliki profesionalac u svom poslu i izvanredan kolega koga su svi voleli i poštovali, već i kao čovek koji je duboko i iskreno voleo svoju porodicu, ali i svoju državu i svoj narod. Pamtićemo ga kao oca i supruga, prijatelja i kolegu, ali i velikog patriotu - navodi se u saopštenju.

Kolektiv Ministarstva izjavilo je porodici Kovaćević najdublje i najiskrenije saučešće povodom tragične smrti kolege i prijatelja Miloša Kovačevića.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike