Užasavajući snimci iz Futoga: Krv na sve strane gde su izrešetani mladići (FOTO/VIDEO)

25.08.2023

11:08

0

Autor: 24sedam

Mrlje krvi, policijske patrole...

Užasavajući snimci iz Futoga: Krv na sve strane gde su izrešetani mladići (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na mestu gde su ubijeni Miloš M. (20) i Nikola Š. (19) svugde su mrlje od krvi.

Ispred Osnovne škole "Desanka Maksimović" stoji parkirana patrola policije.

Zbog dvostrukog ubistva novosadska policija je saopštila da je uhapsila N. L. (2000) iz Novog Sada, ali i još tri osobe B.G. (26), B.D (24) i O.R. (21).

Podsetimo, M.M. je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama, dok je N.Š. preminuo u KC Vojvodina. Zbog dvostrukog ubistva hapšeni su mladići N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) i B.G. (26).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

 

Oglasilo se tužilaštvo o zločinu u Futogu

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu izdalo je saopštenje o noćašnjem dvostrukom ubistvu u Futogu:

- Kritični događaj se odigrao iza ponoći 24/25. avgusta u Futogu u Fruškogorskoj ulici, kada su hicima iz vatrenog oružja ubijeni mladići M.M. i Š.N, obojica iz Futoga, nakon čega je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu izašao na lice mesta. U prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen je uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem.

- Događaj je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, te se u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu preduzimaju sve radnje i mere na prikupljanju svih dokaza za krivični postupak.

- Zbog osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, lišeni su slobode L.N, R.O, G.B, svi iz Futoga i D.D. iz Novog Sada, koji su identifikovani ubrzo nakon kritičnog događaja, te im je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja navedenih krivičnog dela.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike