Pijani divljak lomio sve po kući: Majku mučio pred petoro unučadi!

23.08.2023

13:40

0

Autor: 24sedam

Nasilniku traže robiju od godinu i sedam meseci

Pijani divljak lomio sve po kući: Majku mučio pred petoro unučadi!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je podnelo sudu optužni predlog protiv Š. Dž. (45) zbog sumnje da je pijan pred petoro dece, lomio nameštaj i pretio svojoj majci da će je ubiti i izbaciti iz kuće.

Tužilaštvo je, imajući u vidu prethodnu osuđivanost okrivljenog, predložilo sudu da okrivljenog osudi na kaznu zatvora od godinu i sedam meseci, kao i da mu izrekne meru obaveznog lečenja alkoholičara.

Istovremeno je predloženo da se okrivljenom produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Optužnim predlogom Š.Dž. se tereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, jer je od maja do avgusta ove godine, u porodičnoj kući u Zemun, pod dejstvom alkohola, u stanju bitno smanjene uračunljivosti, ulazio u sukob sa majkom i pretio joj. U avgustu je kako se sumnja pretio da će je ubiti i izbaciti iz kuće, lomeći nameštaj u kući u prisustvu drugih članova porodice, od kojih su petoro maloletna deca.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike