Nebojša ubijen na sestrinoj veridbi: Krv pala zbog devojke ili "maseratija"

22.08.2023

00:15

0

Nadzorne kamere snimile samo početak tuče, a Nebojša Milenković preminuo u bolnici zbog zadobijenih povreda

Nebojša ubijen na sestrinoj veridbi: Krv pala zbog devojke ili "maseratija"
Nebojša Milenković - Copyright Printscreen/Instagram/Nebojsa Milenkovic

Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeva pretučen je nasmrt u noći između 21. i 22. avgusta 2021. godine kada je grupa muškaraca napala njega i njegovog brata na porodičnoj proslavi, upriličenoj povodom veridbe njihove sestre u Kraljevu.

Za njegovo ubistvo optužen je M. M. (39) iz Kraljeva, koji je Nebojši naneo više udaraca po glavi zbog kojih je nesrećni mladić bez svesti najpre hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko bolnički centar gde je preminuo.

Dve godine razlozi sukoba, koji je doveo do tragičnih posledica, nisu otkribeni i u domenu su nagađanja. Meštani su ispričali da je zločinu kumovao alkohol, a da se sve dogodilo zbog jedne devojke. Najpre je, navodno, zbog nje brat nastradalog mladića ušao u konflikt sa drugim gostima, a potom je Nebojša pokušao da ga zaštiti.

Mladići su izašli ispred ugostiteljskog objekta i tamo je počela ozbiljna tuča kada su M. M. i još četvorica napala Nebojšu i njegovog brata. Nadzorne kamere snimile su samo početak tuče, a ono što nije zabeleženo je kako je Nebojša mučki prebijen i kako je zadobio povrede od kojih je kasnije preminuo.

Porodica ubijenog mladića opisala ga je kao dobrog momka koji nikada sebi ne bi dozvilio da provocira i započne tuču, a Nebojšina baka ispričala je da je tuča možda počela zbog automobila marke "maserati" koji je njen unuk vozio.

Printscreen/Instagram/ Nebojsa Milenkovic
Nebojša Milenković

- Ubio mi je unuka zbog kola. Taj koji mi je ubio unuka i moj Nebojša se nisu poznavali. Udavala se sestra od njegovog rođenog strica, to nam je baš bliska rodbina. Nikog drugog iz sela osim nas nisu ni zvali na proslavu. Taj koji mi je ubio unuka je kum njenog verenika. Njegovo društvo ga je tuklo. Sve je počelo kada su videli da je ispred kuće parkirao "maseratija" - rekla je tada medijima Milka, baka pretučenog Nebojše i objasnila da su joj unuka sve vreme provocirali.

Tuča u Kraljevu Foto: Youtube / Rudar7
Snimak tuče sa nadzorne kamere

Nebojšini roditelji i njegov brat Nikola žive i rade u Švajcarskoj, dok je ubijeni rastao upravo sa baka Milkom.

- Oba moja unuka su bila na proslavi, sve ovo mi je ispričao moj drugi unuk Nikola, koji je, Bogu hvala, živ. Kaže da kako je stigao auto ispred kuće, taj M. M. je počeo da provocira mog Nebojšu, vikao mu je:"Šta je, šta si dovezao taj auto, hoćeš da pokažeš koliko para imaš? Hoćeš svima da nam pokažeš šta imaš" - ispričala je ona i istakla ga je tuklo nekoliko njih, a da se presudni udarac dogodio kada je Nebojša već maltene bio "gotov".

M. M. se nalazi u pritvoru, a četvorica mladića koja su bila sa njim tada su privedena zbog učestvovanja u tuči i oni se brane sa slobode.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike