Na ovom mestu se survao vozač ukletog automobila u kom je poginuo Vukašin (16): U kanalu smrti smo zatekli jeziv prizor! (FOTO)

25.08.2021

18:00 >> 06:44

0

Autor: j.jovanovic

Momci su pre kobne večeri, bili u provodu u Kisaču, koje se nalazi u Južnobačkom okrugu, a koje je ekipa 24sedam posetila

Na ovom mestu se survao vozač ukletog automobila u kom je poginuo Vukašin (16): U kanalu smrti smo zatekli jeziv prizor! (FOTO)
Copyright Goran Sivački/24sedam.rs

Rumenka je zavijena u crno, nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je Vukašin (16), tragično izgubio život kada je vozač S.S. (19), automobilom sleteo u kanal Dunav-Tisa-Dunav u kom je bio stradali mladić sa još dvoje momaka koji su zbog povreda hospitalizovani, a vozač je nakon nesreće uhapšen!

Momci su pre kobne večeri, bili u provodu u Kisaču, koje se nalazi u Južnobačkom okrugu, a koje je ekipa 24sedam posetila.

Pročitajte još:

-Bili su kod nas u provodu. Drugarica koja je radila to veče mi je kazala da su sedeli za šankom i da je hvata jeza od same pomisli da su imali nesreću. Njih troje je bilo ovde, dok su Vukašina, tek posle pokupili na stanici – priča za 24sedam, devojka koju smo zatekli u lokalu.

24sedam/Goran Sivački

Kako kaže, vozač S.S. je odranije poznat po bahatom ponašanju.

-Ovog dečka što je upravljao automobilom znam iz viđenja, jer sam ga često viđala u autobusu. Drugarica mi je rekla za njega da je voleo da “divlja”, i ispred kafane je često turirao. Takođe, čula sam, da su se na njegovo ponašanje žalili ljudi i iz Rumenke. To veče kada su bili u provodu, on je baš bio pod alkoholom i divljao je, ali to nije bio prvi put. On je i ranije bio jako problematičan za volanom. Onu dvojicu što su bila sa njim u kolima, ne poznajem. Međutim, moj brat je znao pokojnog Vukašina i izlazio je sa njim veoma često, i o njemu je imao samo reči hvale. Kada je čuo za nesreću, brat mi je rekao: “Ne mogu da verujem, pa zašto on”? objašnjava devojka.

Stravičan prizor

Nakon Kisača uputili smo se ka kanalu Dunav-Tisa-Dunav gde se dogodila saobraćajna nesreća i tamo smo zatekli jeziv prizor. Od siline udarca je pukla šipka na kojoj je stajala tabla koja je upozoravala vozače da je u blizini kanal.

24sedam/Goran Sivački

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, na mestu nesreće smo uočili i deo od slupanog automobila, ali i stakliće.

24sedam/Goran Sivački

Na mestu gde se prevrnuo automobil, vidi se, kako se odronila zemlja.

24sedam/Goran Sivački

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podsetimo, policija u Novom Sadu uhapsila je S. S.(19) iz Rumenke, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog čega će biti krivično gonjen.

Udes se desio na putu između Rumenke i Kisača, automobil je sleteo sa mosta u kanal, a među povređenima su bila i dva maloletnika od 15 i 16 godina i mladić (19), koji je vozio.

Takođe, Vukašin S. (16), koji je izgubio život u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći je danas sahranjen na groblju u Rumenci.

24sedam/Goran Sivački

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre sahrane su se u porodičnom domu mladića, okupili rodbina, prijatelji i komšije koji su došli da zapale sveću i pruže reči utehe Vukašinovim roditeljima, koji su za mladića imali samo reči hvale.

Pročitajte još:

Na večni počinak su ga ispratili danas oko 14 časova na groblju u Rumenci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike