Tri puta proleteli kroz crveno: Ovako je izgledala dramatična potera za sinom Sinana Sakića i njegovim drugom koji je divljao!

25.08.2021

11:56 >> 13:15

0

Autor: j.jovanovic

Rašid je uhapšen preksinoć zajedno sa prijateljem, na beogradskoj opštini Voždovac, nakon filmske policijske potere

Tri puta proleteli kroz crveno: Ovako je izgledala dramatična potera za sinom Sinana Sakića i njegovim drugom koji je divljao!
Copyright Rašid Sakić, Printscreen Facebook/ RašidSakić

Višestruko osuđivani Rašid Sakić (43), inače sin pokojnog pevača Sinana Sakića i njegov drug S. Đ. (36), “golfom” su bežali od policije i divljali po ulicama. Kada su zaustavljeni, utvrđeno je da je za Rašidom raspisana potraga, a da je S. Đ. bio pod dejstvom narkotika.

Rašid je uhapšen preksinoć zajedno sa prijateljem, na beogradskoj opštini Voždovac, nakon filmske policijske potere.

Pročitajte još:

Inače, on je bio na mestu suvozača u “golfu” nemačkih registracija, koji je patrola saobraćajne policije oko ponoći pokušala da zaustavi na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Sava Maškovića na Voždovcu, pišu mediji.

Međutim, vozač “golfa” S. Đ. (36) odbio je da stane, pa su on i Sakić posle dramatičnog divljanja u saobraćaju ipak zaustavljeni. Tad je utvrđeno da je za Rašidom raspisana potraga zbog bekstva iz kućnog zatvora, dok je S. Đ. navodno bio pod dejstvom kokaina.

U policiji kažu da su Sakić i njegov drug prilikom pokušaja bekstva “golfom” proleteli na 3 semafora na kojima je bilo upaljeno crveno svetlo.

– “Golf” je konačno zaustavljen u Zemljoradničkoj ulici. Samo pukom srećom niko nije povrđen tokom ove potere. Odmah je utvrđeno da S. Đ. nema vozačku dozvolu i da je upravljao pod dejstvom kokaina, te da je za suvozačem Rašidom Sakićem raspisana potraga. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati – objasnio je izvor iz policije, prenose mediji.

Pročitajte još:

Podsetimo, Rašid Sakić je sin iz prvog braka pokojnog pevača Sinana Sakića od ranije je poznat policiji, a sada je navodno osumnjičen za razbojništvo u Sarajevu. Sakić iza sebe ima pozamašan policijski dosije, a za njim je prošle godine rapisana potraga nakon što je slomio nanogicu i pobegao iz kućnog zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike