Devojka se uhvatila za konstrukciju i nastao je haos: Detalji nesreće na ringišpilu u Grockoj

31.07.2023

13:00

0

Autor: Mi. S.

Komunalni inspektori ispituju sve konstrukcije na mestu nesreće, kako bi se utvrdila njihova bezbednost

Devojka se uhvatila za konstrukciju i nastao je haos: Detalji nesreće na ringišpilu u Grockoj
Ilustracija - Copyright Pexels

Deo konstrukcije ringišpila udario je troje tinejdžera, dve devojke N: S. (19) i A. Lj. (16) i mladića N. B. (20), tokom vožnje sinoć na "Gročanskim svečanostima". Svima su konstatobvane lakše povrede i pušteni su kući.

Nesreća se dogodila kada se jedna devojka prilikom vožnje uhvatila za konstrukciju pored ringišpila koja se potom obrušila na nju i pala. Tom prilikom povređeni su jedan mladić i devojka.

- Ta devojka koja se uplela imala je veće povrede i rasekotine, ali ništa strašno. Ona je sada dobro. Ja je ne znam, ali drugu devojčicu znam pošto je ćerka mog druga. I ona je dobro, ima par čvoruga. Mladića ne znam, ali čujem da je i on u dobrom stanju - ispričao je muškarac koji je bio na mestu sinoćne nesreće.

Više komunalnih inspektora je na terenu. Ističu da će sve konstrukcije u toku dana bite pregledane kako bi se još jednom proverila njihova stabilnost i da li ispunjavaju sve potrebne bezbednosne uslove.

- Ovi ljudi godinama dolaze ovde, i sve je u redu. Od svih smo uzeli ateste, i svi imaju dozvolu za rad. Sa ovim ringišpilom je sve u redu, nije bilo kvara. Pala je konstrukcija do njega koja nema veze sa funkcionisanjem ringišpila - rekli su za medije inspektori koji su bili na mestu nesreće.

Vlasnik ringišpila Goran J. dao je izjavu u policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike