Panika u Rožajama: Krvna osveta posle masovne tuče

31.07.2023

09:37

0

Autor: Mi. S.

Otac povređene braće, Iso Kalač, uputio je javnu pretnju porodici Halilović, najavljujući osvetu

Panika u Rožajama: Krvna osveta posle masovne tuče
Ilustracija - Copyright Profimedia

Masovna tuča izbila je sinoć oko 23 časa na glavnom gradskom trgu u Rožajama.Tom prilikom, dve osobe su povređene nožem.

Prema nezvaničnim infotrmacijama, jedna od povređenih osoba je prebačena u beransku Opštu bolnicu zbog teških povreda, dok je druga zbrinuta na licu mesta. Identifikovani su, kako prenose lokalni mediji, kao dvojica braće iz porodice Kalač. Situacija se dodatno zakomplikovana kada je otac povređene braće, Iso Kalač, uputio javnu pretnju porodici Halilović, najavljujući osvetu za ovaj sukob.

Naslov

Policija je uhapsila braću D. Halilovića (25) i E. Halilovića (21) zbog teškog ubistva u pokušaju. Prema zvaničnoj verziji između D. Halilovića i E. Halilovića s jedne strane i tri člana porodice Kalač - A. Kalača (35), A. Kalača (23) i M. Kalača (23) s druge strane. U toku tuče, A. Kalač (35) je uboden u grudi, kao i A. (23) i M.

Policija u Rožajama krenula je u potragu za više osoba koje su bile umešane u incident. Neki od učesnika tuče, kako pišu mediji, su radnici na privremenom radu u Luksemburgu.

Razlog za ovu masovnu tuču, kako se navodi, leži u dugogodišnjim neraščišćenim računima između dve rožajske porodice Kalača i Halilovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike