Zbogom čoveče velikog srca: U Bogatiću dva dana žalosti zbog brutalne smrti veterinara

26.07.2023

15:33

0

Autor: 24sedam

Zbog brutalne smrti poznatog veterina u Bogotiću dva dana žalosti

Zbogom čoveče velikog srca: U Bogatiću dva dana žalosti zbog brutalne smrti veterinara
Boris Dražić - Copyright Facebook/Veterinarska Stanica Bogatić

Zbog tragično i prerano ugašenog života veterinara Borisa Dražića (44), prvi čovek Bogatića Milan Damnjanović proglasio je Dane žalosti na teritoriji opštine. Za Dane žalosti određuju se četvrtak i petak, 27. i 28. jul 2023. godine.

Organi i organizacije, kao i druga pravna lica na teritoriji opštine Bogatić koja ističu zastavu, dužna su da u vreme Dana žalosti zastave spuste na polovine jarbola, odnosno koplja, uz odgovarajuće osvetljenje noću.

Mediji na teritoriji opštine Bogatić dužni su da u svojim programima za Dane žalosti umesto humorističkih, zabavnih, folklornih i drugih emisija sa zabavnom i narodnom muzikom emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i usklade detaljnu programsku šemu u vreme Dana žalosti.

Ustanove kulture su u obavezi da svoje programe prilagode Danu žalosti.

Za vreme Dana žalosti je zabranjeno emitovanje narodne i zabavne muzike odnosno održavnje programa zabavnog karaktera na javnim mestima.

Jednostavan, drag i mio čovek velikog srca biće zauvek na ponos i čast njegovom rodnom Bogatiću i svim njegovim žiteljima.

Najdublje saučešće porodici i rodbini zbog gubitka najbližeg, navode iz opštine.

Nesrećni mladi veterinar je zadobio teške povrede opasne po život kada je krenuo da pomogne prijatelju D. M. (28) kojeg su po izlasku iz kafića napali D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (18).

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike