Ne zna da je izgubila dvoje prijatelja: Zdravstveno stanje devojke povređene u nesreći u Vrčinu

25.07.2023

16:30

1

Autor: Mi. S.

Povređena devojka M. Đ. (17) je stabilno i sa njom su njeni najmiliji

Ne zna da je izgubila dvoje prijatelja: Zdravstveno stanje devojke povređene u nesreći u Vrčinu
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

Osamnaestogodišnji V. G. i njegova petnaestogodišnja saputnica A. B. poginuli su na pružnom prelazu Vrčin, dok je njihova sedamnaestogodišnja drugarica M. Đ. povređena kada je voz udario u automobil u kom su se nalazili.

Povređena devojka je, kako saznajemo, stabilno i sa njom su njeni najmiliji. Ona nije bila svesna šta se tačno desilo sa njenim prijateljima, a znala je samo da su teško povređeni.

- Majka i otac su joj bili u poseti, ona je stabilno, ali je zadržana da se obave određene provere. Najgore će joj biti što je izgubila dvoje najbližih drugara, to će biti ono što će biti teško zalečiti. Ne znam da li joj je saopšteno sada, ali nije odmah bila svesna svega. Ovo im je svima jako teško palo, njih dve se znaju ovde iz komšiluka, bile su dobre drugarice, porodice im se poznaju. Svima je sada užasno - ispričao je za medije prijatelj njene porodice.

Očevici nesreće ispričali su da je sinoć prizor bio jeziv. Rekli su da se čuo jak udarac, a onda i ženski jauci. Devojčica koja je sedela pozadi vikala je: "Pomozite mi". Vozač je davao znake života, disao je, ali je ubrzo izdahnuo.

Majka poginule devojke novinarima je ispričala i da joj se ćerka nije javljala na telefon i da je samo odjednom pozvala komšinica i rekla da sedne u auto i ode do pruge.

- Sela sam u kola i na licu mesta videla njeno telo pokriveno, dali su mi samo ruku da joj poljubim. Od tada ne mogu da se smirim - ispričala je neutešna majka.

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike