Prve slike sa mesta tragedije kod Prijepolja: U udesu život izgubila žena a među povređenima ima i dece, oba vozila završila u reci Lim

22.07.2023

20:30

0

Policija je odmah intervenisala na licu mesta, što je dovelo do prekida saobraćaja na ovom delu puta u oba pravca

Prve slike sa mesta tragedije kod Prijepolja: U udesu život izgubila žena a među povređenima ima i dece, oba vozila završila u reci Lim
Težak udes kod Prijepolja - Copyright Tanjug/Branko Lukić

Oko 18 časova, na putu između Prijepolja i Nove Varoši, tačnije u mestu Bistrica, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Prema svedočenju očevidaca, nesreća je nastala tokom pokušaja preticanja, što je rezultiralo kontaktom između vozila, a jedno od njih je završilo u reci.

 - Od siline udara oba vozila su završila u reci Lim. Kako smo čuli nastradala je ženska osoba koja je bila u jednom od vozila, ona je izdahnula u prijepoljskoj bolnici, kaže za RINU jedan od očevidaca. 

 

 

Pprema nezvaničnim informacijama među povređenima ima dece.

Policija je odmah intervenisala na licu mesta, što je dovelo do prekida saobraćaja na ovom delu puta u oba pravca. Usled toga, stvorile su se kilometarske kolone vozila.

Detalji ove saobraćajne nesreće biće istraženi u okviru policijske istrage kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti događaja.

Bonus video:

TANJUG
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike