Pao pedofil sa Zvezdare: "Čika iz parka" 11 dana nasrtao na devojčicu (13)!

21.07.2023

15:35

0

Autor: 24sedam

Pedofila prijavio otac deteta koje mu se požalilo na "čiku iz parka"

Pao pedofil sa Zvezdare: "Čika iz parka" 11 dana nasrtao na devojčicu (13)!
Pedofil - Copyright Profimedia

Beogradska policija uhapsila je danas nešto pre 10 sati Vojislava B. (78) koga je D.N. u Bulevaru kralja Aleksandar kod broja 532 uhvatio i zadržao do dolaska patrole jer je dodirivao njegovu trinaestogodišnju ćerku D.M.

Kako saznajemo D.N. je izjavio da mu se ćerka D.M. (13) požalila da je stariji muškarac presreće na ulici, maltretira i nepristojno dodiruje, zbog čega je otac posumnjao da je reč o pedofilu.

- Otac devojčice je izjavio da mu se ćerka požalila da je od 10. jula do danas u više navrata njoj nepoznato starije lice presretalo na ulici započinjalo razgovor i onda je dodirivalo grudi. Muškarac je dete pitao koliko ima godina, gde stanuje i slične stvari i stalno joj govorio da nikom ništa ne priča - kaže sagovornik iz istrage. 

Devojčica je izu straha ćutala o svemu, ali se na kraju uplašila šta bi još napasnik mogao da uradi  pa se požalila ocu koji je jutros zatražio od ćerke da ga odvede do mesta gde je obično presreće muškarac i da mu ga pokaže.

- Čim mu je devojčica pokazala starijeg muškarca on je skočio na  njega i uhvatio ga. Pozvao je policiju i sačekao da ga patrola uhapsi - kaže naš izvor.

Uhapšenom Vojislavu B. je po nalogu tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati  i on će nakon isteka biti priveden na saslaušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Bonus video

RINA

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike