Sahranjen mladić (17) koji se utopio u Kolubari tokom rođendanske proslave: "Udarao je rukama o vodu, prekasno su ga izvukli iz nje"

12.07.2023

19:30

0

Iako je deo reke gde su se mladići kupali bio plitak, nešto se strašno desilo

Sahranjen mladić (17) koji se utopio u Kolubari tokom rođendanske proslave: "Udarao je rukama o vodu, prekasno su ga izvukli iz nje"
Copyright Printscreen/Društvene mreže

"Trebao je da slavi punoletstvo u oktobru, a sada ga više nema. Uvek je bio nasmejan, pozitivan, pomogao je svojoj porodici. Ugašen je još jedan mladi život, velika tragedija"

Ovim rečima su meštani lajkovačkog sela Nepričava opisali Srđana J.(17) koji se sinoć utopio u reci Kolubari. Nesrećni mladić je danas sahranjen.

Prema svedočenjima, Srđan je proveo ceo dan sa prijateljima na kupanju u Kolubari. Iako je deo reke gde su se mladići kupali bio plitak, nešto se strašno desilo. Iznenada je Srđan počeo da udara rukama po vodi i počeo da se davi.

- Njegovi prijatelji su pokušali da mu pomognu, ali je bilo prekasno. Ništa nije moglo da se uradi da se spreči ova velika tragedija - rekli su meštani za "Blic".

Printscreen/Društvene mreže
 

Srđan je bio primer poslušnosti i vrednog mladića koji je uvek bio tu da pomogne majci nakon smrti oca pre četiri godine.

Njegova sestra, koja je samo dve godine starija, sada ostaje bez brata i oca, suočavajući se s velikom tugom. Porodica je odlučila da ne vrši obdukciju, jer ništa ne može vratiti njihovog dragog sina.

- Otac mu je iznenada umro pre četiri godine od srca. Bio je mlad čovek, ali eto uspeli su da nastave dalje. Srđan ima i dve godine stariju sestru koja studira saobraćajni. Jadna devojka ostala bez muške figure, nema više ni oca, a ni brata. Srđan je bio poslušan i vredan, radio je sve po kući, pomagao majci. Dete za primer. Umesto punoletstva, organizovali su sahranu - dodaje sagovornik.

Mesto na kojem se dogodila ova tragedija, koje je inače popularno među mladima za kupanje i druženje, sada je preplavljeno tugom.

- Mladi stalno odlaze na Kolubaru, tamo ima dosta vikendica. Odlaze na kupanje, druženje, ali da ja znam skoro se nije desila ovakva tragedija - navodi naša sagovornica.

Podsetimo, tinejdžer iz lajkovačkog sela Nepričava Srđan J. sinoć se utopio u reci Kolubari

Do utapanja mladića došlo je u blizini starog železničkog mosta na Kolubari u Lajkovcu, oko 19 časova. Po nezvaničnim informacijama, S. J. je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku ušao u reku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike