Ovo je tinejdžer koji se utopio: Bio na proslavi, zaronio u Kolubaru i udavio se

12.07.2023

16:46

0

Autor: 24sedam

Maloletnik je tokom rođendanske proslave ušao u Kolubaru i udavio se

Ovo je tinejdžer koji se utopio: Bio na proslavi, zaronio u Kolubaru i udavio se
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Tinejdžer S.J. (17) utopio se sinoć u Kolubari u vikend naselju blizu Lajkovca. Bio je na proslavi rođendana gde se kupao sa društvom, ali u jednom trenutku samo nije izronio.

- Informaciju o nestaloj osobi u Kolubari smo dobili oko 19 časova, a telo je pronađeno tri sata kasnije. Bilo je jasno da je reč o nesrećnom slučaju i nije bilo nikakvih sumnjivih okolnosti - kaže upućeni u istragu.

Nastradali dečak je bio odličan đak i pecaroš, a osvajao je nagrade na takmičenjima kao član udruženja iz Lajkovca.

Printscreen/Društvene mreže
Nastradali tinejdžer

 

- Njegova sestra, koja sada živi i studira u Beogradu i on ostali su bez oca pre četiri godine i to ih je jako pogodilo - kaže rođaka porodice.

Iako se spekulisalo, da podsetimo, da je S.J. skočio u vodu da spasi jednu devojku, ispostavilo se da to nije bio slučaj. Pretpostavlja se da ga je izdalo srce.

- Deca koja su bila na proslavi rođendana kraj Kolubare kupala su se ceo dan. Ulazila su u vodu, plivala i ronila. S. J. u jednom trenutku samo nije izronio. Čim su njegovi drugovi to prmimetili pozvali su pomoć, otpočela je potraga. Nažalost, posle tri sata, telo je izvučeno iz vode - kaže sagovornik i dodaje da je i nastradali S. J. planirao proslavu svog 18. rođendana.

Kako su za Kurir ispričali njegovi rođaci, on je rezervisao restoran i muziku i porodica se radovala tom slavlju i velikom danu za njih.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike