"Ne može mi tebe niko nikada uzeti iz srca i duše, voleću te zauvek": Porodica i prijatelji ubijenog Milana iz Zemuna neutešni

26.06.2023

13:07

0

Autor: Mi. S.

"Bila je čast imati te za iskrenog prijatelja u bolu i u radosti", napisali su prijatelji Milana Jorovića

"Ne može mi tebe niko nikada uzeti iz srca i duše, voleću te zauvek": Porodica i prijatelji ubijenog Milana iz Zemuna neutešni
Milan Jorović ubijen je ispred kuće u Zemunu - Copyright Printscreen/YouTube/Rudar7 24sedam/Goran Sivački

Porodica i prijatelji Milana Jorovića (30), mladića iz Zemuna koji je ubijen ispred svoje kuće u ovom naselju, opraštaju se od njega tužnim i bolnim porukama, dok policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog ubistva.

Članovi Milaove familije su ispod njegove slike napisali: "Ne može mi tebe niko nikada uzeti iz srca i duše, voleću te zauvek", "Jeti, bila je čast imati te za iskrenog prijatelja u bolu i u radosti", pisali su njegovi prijatelji.

Printscreen
Čitulja koja je potpisana sa "Tvoja braća"

Njegova braća takođe su ostavila poruku za njega.

"Sećanje na tebe u nama večno živeće", napisali su oni kratko i potpisali se kao "tvoja braća".

Milan je, da podsetimo, ubijen ispred svoje kuće u Zemunu 21. juna, a inspektori su uzeli snimke sa više kamera sa okolnih kuća i objekata, ali i sa kuće ubijenog, a ključni su video-zapisi sa tri kamere. Ubica je bio maskiran u dostavljača hrane, a policija je otkrila kako on izgleda.

Milan je, kobnog dana, u sredu celo pre podne bio van kuće, a onda je došao automobilom "mercedes" i ušao je unutra. Ubica ga je na motoru sve vreme pratio i kad je Milan ušao u kuću, on ga je čekao napolju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike