Završena obdukcija tela: Muškarac pronađen na Majevici je ubijen!

25.06.2023

22:40

0

U prostorijama Gradske mrtvačnice u Brčkom izvršena je obdukcija leša L.Č.

Završena obdukcija tela: Muškarac pronađen na Majevici je ubijen!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Završena je obdukcija tela muškarca koje je pronađeno u blizini planinarskog doma Sv. Bernard, a za osumnjičenog za ubistvo ćemo zatražiti pritvor, potvrđeno je iz Tuzilaštva Brčko distrikta.

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH, u saradnji sa Policijom distrikta danas je nastavilo sa intenzivnim provođenjem istražnih radnji u ovom slučaju. U prostorijama Gradske mrtvačnice u Brčkom izvršena je obdukcija leša L.Č, a obavljeni su i pretresi njegove kuće, kao i kuće M.A., koji je doveden u vezu s nasilnom smrću žrtve – rečeno je iz Tužilaštva.

Kako su dodali, nakon sprovođenja M.A. u prostorije Tužilaštva distrikta, dežurna tužiteljica ispitala je ovo lice u svojstvu osumnjičenog, stavljajući mu na teret ubistvo, prenosi Srpskinfo.

– S tim u vezi, on je po obavljenom ispitivanju u Tužilaštvu i dalje zadržan, a dok traje njegovo 24-časovno zadržavanje, Tužilaštvo će tokom dana podneti prijedlog Osnovnom sudu da mu se odredi pritvor – rečeno je iz Tužilaštva za Nezavisne novine.

Kako su dodali, u pretresima dva stambena objekta izuzeti su predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz pri donošenju sudske odluke o pritvoru, te u daljem toku krivičnog postupka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike