Majci „prekratio muke“, pa nasred ulice pucao sebi u glavu

16.09.2020

13:29 >> 13:49

0

Dragan Stanković (46) u porodičnoj kući u beogradskom naselju Kotež upucao majku Stanku (70), pa se ubio

Majci „prekratio muke“, pa nasred ulice pucao sebi u glavu
Copyright Užas u beogradskom naselju Kotež ATAImages / Milos Tešić

Dragan Stanković (46) iz beogradskog naselja Kotež, ubio je hicem iz pištolja svoju majku Stanku Stanković (70), a zatim istim oružjem pucao sebi u glavu nasred ulice!

Tragedija se dogodila u ponedeljak, 14. septembra, oko 15 sati u Sutjeskoj ulici, kada su komšije čule pucnje iz pravca Stankovićeve kuće. Stankino telo pronađeno je u kući, dok je njen sin pronađen mrtav 400 metara dalje u šipražju na ulici. Ubrzo je utvrđeno da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Komšije: Stanka je bila dementna. Sin se brinuo o njoj 24 sata dnevno. B Niko ovde ne veruje da je to učinio iz neke mržnje

– Dragan je živeo u prizemlju sam sa majkom, a njegov brat sa porodicom na spratu. Bio je veoma vezan za majku odmalena i brinuo se o njoj. Zaista je iskreno voleo i pomagao joj. Otac mu je umro pre desetak godina, a majka se jako razbolela i bila je dementna. Gotovo 24 sata dnevno se brinuo o njoj. Pucao joj je u glavu, a zatim je izašao napolje u neku od susednih neasfaltirnih ulica i upucao sebe. Nisu se svađali, ali očigledno je hteo da joj prekrati muke, jer nije želeo da je gleda kako se muči – navodi jedan od komšija i dodaje da je Dragan nažalost imao psihičkih problema.

– Nije se ženio i živeli su od majčine penzije. Imao je psihičke probleme. Čak je kao tinejdžer pokušao da se ubije tako što je isekao vene. Od tada su se roditelji non-stop brinuli o njemu. Nažalost, otac je umro, a majka se razbolela. Niko ovde ne veruje da je to učinio iz neke mržnje, već da je hteo da im prekrati muke. Nismo primećivali da se svađaju, niti da ne žive dobro. Draganov brat je u inostranstvu – tvrde komšije.

Kako saznajemo, pištolj kojim je Dragan počinio zločin posedovao je ilegalno, a komšije tvrde da je Stanka toliko bila bolesna da je čak svoju penziju nedavno spalila. Radila je u PIO fondu, dok je njen pokojni suprug vek proveo radeći kao portir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike