Nađeno telo u blizini Atine, proverava se da li je reč o nestalom Srbinu! Brojanica i odeća odgovaraju Radovanovom opisu

13.06.2023

15:18

0

Ambasada Srbije u Atini je obaveštena da je 120 kilometara od Atine u moru pronađeno telo neidentidikovanog muškarca koji odgovara opisu nestalog Radovana Juračića

Nađeno telo u blizini Atine, proverava se da li je reč o nestalom Srbinu! Brojanica i odeća odgovaraju Radovanovom opisu
Radovan nestao u Grčkoj - Copyright printscreen/www.hamogelo.gr

Telo nepoznatog muškarca izvučeno je iz mora u Grčkoj u mestu Seferos, a sumnja se da je u pitanju nestali državljanin Srbije Radovan Juračić (44) iz Kikinde, koji je nestao 29. maja kada se uveče ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos.

Ambasada Srbije u Atini je obaveštena da je 120 kilometara od Atine u moru pronađeno telo neidentidikovanog muškarca koji odgovara opisu nestalog Radovana Juračića.

- Pažnju policije privukla je brojanica koju je imao utopljenik na levoj ruci, gde je utvrđeno da se ne radi o migrantu. Takođe, opis sata, odeće i obuće odgovara opisima koje je dala porodica Juračić. Policija je naredila da se uradi autopsija, a telo je u lošem stanju - kaže izvor.

Našu ambasadu o pronalasku tela, za koje oni sumnjaju da je nestali Srbin, obavestila je policija sa Kosa.

- Telo još uvek nije zvanično identifikovano, procedura je u toku - kaže izvor, prenosi Kurir.

O pronalasku tela obaveštena je i porodica nestalog u Kikindi koja je, kako nezvanično saznajemo, potvrdila da odeća i sat odgovaraju odeći i satu koji je imao nestali Kikinđanin.

- Sada se očekuje nalog grčkog Interpola kako bi majka Radovana Juračića dala DNK podatke - dodaje izvor.

Podsetimo, Juračić je kobnog dana došao autobuisom iz Srbije u Atinu,a na Kos je trebalo da ode kod kuma, kod koga je i ranije dolazio.

Radovanova supruga ranije je za Kurir rekla da se sa njim poslednji put čula kada se ukrcao na brod, da joj je zvučao normalno, i da će se javiti ujutru kad stigne. Međutim, to je bio poslednji put, kad su se čuli.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike