Nasilnik sa Zvezdare ima dosije! Vukašina zbog nasilja prijavljivala čak i majka

05.06.2023

18:15

0

Protiv Vukašina M. i njegovog oca 2017. godine podneta je prijava od strane majke, odnosno supruge

Nasilnik sa Zvezdare ima dosije! Vukašina zbog nasilja prijavljivala čak i majka
Vukašin M. - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Protiv Vukašina M. (26), osumnjičenog za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog šestomesečnog sina, 2017. godine bila je podneta krivična prijava zbog porodičnog nasilja nad majkom.

Protiv Vukašina M. i njegovog oca 2017. godine podneta je prijava od strane majke, odnosno supruge.

- Žena je prijavila da je pretrpela porodično nasilje u njihovom domu na Zvezdari. Vukašin je tada pretukao majku nakon čega je uhapšen, ali je posle 20 dana ona povukla prijavu, pa je osumnjičeni pušten iz pritvora - pišu mediji.

Podsetimo, za ceo slučaj silovanja i zlostavljanja deteta saznalo se nakon što je prijateljica povređene devojke obavestila javnost o stravičnom slučaju porodičnog nasilja. Nasilnik je ubrzo nakon toga priveden.

Foto: Printskrin/Instagram
 

On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu , a na teret mu se stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici. Na saslušanju je negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike