Policija traga za napadačem iz smederevske diskoteke: Mladića ubo nožem u butinu, pa pobegao!

04.06.2023

14:20

0

Autor: Mi. S.

"Krv je litpala i bilo je bukvalno svuda", ispričao je za medije jedan od očevidaca

Policija traga za napadačem iz smederevske diskoteke: Mladića ubo nožem u butinu, pa pobegao!
Iznošenje ranjenog mladića iz diskoteke - Copyright printscreen/192.rs/instagram

Smederevska policija intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je noćas, u jednom poznatom klubu u tom gradu, nožem u butinu ubola mladića M. S. (20), koji je inače iz Grocke.

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori koji rade na ovom slučaju saslušali su nekoliko osoba, pre svega zaposlenih u klubu, ali i nekolicinu gostiju, kako bi što pre identifikovali napadača, a zatim ga locirali i uhapsili.

 

 

Kako su ispričali očevici za medije, nakon što je M. S. izboden, u diskoteci je nastala panika i svi su krenuli da trče napolje.

- Nisam video sam momenat kada je izboden, ali sam video kako je mladić samo pao, a krv je litpala. Krvi je bukvalno bilo svuda. Ubrzo je došla policija, pa je i one osobe koje su ostale u klubu izvela napolje. Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen odmah u bolnicu - rekao je jedan od očevidaca.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, da podsetimo, vidi se izbodeni mladić, kao i policajci i ekipa Hitne pomoći koja ga iznosi iz kluba. Njegovo stanje još nije poznato.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike