Majka masovnog ubice iz Mladenovca: Tog dana, kada je moj sin pucao u decu i nevine ljude, ubio je i mene!

02.06.2023

07:30

0

Autor: Lj. S.

Ona kaže da žali za svakom žrtvom svog sina, da se moli za ozdravljenje onih koje je povredio, ali i da je, kao roditelj, bespovratno poražena i zgažena

Majka masovnog ubice iz Mladenovca: Tog dana, kada je moj sin pucao u decu i nevine ljude, ubio je i mene!
Uroš Blažić - Copyright MUP

Biljana B., majka Uroša B., koji se sumnjiči da je usmrtio osmoro ljudi u Duboni i Malom Orašju kod Mladenovca, progovorila je o svom sinu i masakru koji je je počinio.

Ona kaže da žali za svakom žrtvom svog sina, da se moli za ozdravljenje onih koje je povredio, ali i da je, kao roditelj, bespovratno poražena i zgažena.

- Moj sin je onog dana, kada je pucao u decu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu. Neka me ubije onaj kome god će i za mrvu da se olakša bol i muka koju mu je moj Uroš naneo pucavši te proklete noći. Nemam snage ni života da bilo koga iz tih porodica sretnem, a kamoli pogledam u oči - rekla je ona za Republiku.

24sedam/Goran Sivački
 

Biljana B. je ispričala i šta je Uroš uradio kobne večeri.

- Pre nego je otišao od nas uveče, mene je poljubio, ocu rekao: "Ćao, bajane", a dedi da sutra ujutru u sedam naloži vatru i da će on doći da peku prase i jagnje. Ostavio je blatnjave patike da mu operem, otišao je u papučama. Tražio je da dodam maline u tortu koju sam spremala kad je odlazio. Baš ništa nije nagoveštavalo da će da... Mislila sam da se ubio kad je ubio i ranio tolike ljude, ali su ga ujutru našli - priča majka osumnjičenog za masovno ubistvo.

Njoj se, kaže, ne živi od trenutka kada je saznala da je Uroš počinio masovno ubistvo. Svedoči da ništa nije ukazivalo da će Uroš zapucati na komšije i dospeti na naslovne strane širom sveta.

- On je uništio sve oko sebe, pretvorivši se u monstruma. Uništio je brata, bratanca, snaju, dedu i svu rodbinu, a roditelje je sahranio. Neka mu se sudi po zakonu - kaže majka u suzama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike