Raspisana poternica za osumnjičenim za ubistvo kod Priboja: Bokserom pretukao mladića, pa pobegao u Bosnu

26.05.2023

11:45

0

Za Igorom A. (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, traga se od nedelje ujutru kada je kako se pretpostavlja nakon zločina pobegao iz zemlje

Raspisana poternica za osumnjičenim za ubistvo kod Priboja: Bokserom pretukao mladića, pa pobegao u Bosnu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Po naredbi Višeg suda u Užicu, a na zahtev Višeg javnog tužilaštva, raspisana je poternica za Igorom A. (28), policajcem koji je u noći između subote i nedelje u jednom pribojskom kafiću pesnicama nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35).

Za Igorom A. (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, traga se od nedelje ujutru kada je kako se pretpostavlja nakon zločina pobegao iz zemlje.

Inače bez oduke Višeg suda u Užicu nje bilo moguće raspisati međunarodnu poternicu za osumnjičenim ubicom.

Podsetimo policija je uhapsila Igorovu devojku, inače pripadnicu granične policije, njegovog oca bivšeg policajca i druga koji su mu pomogli da pobegne posle zločina koji je počinio.

Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja.

Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike