Stravično porodično nasilje u Novom Pazaru: Mladić nožem nasrnuo na majku - žena jedva uspela da izbegne ubod u predelu vrata!

25.05.2023

12:24

0

Nakon incidenta, mladić je pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom akcijom Interventne jedinice pronađen i uhapšen

Stravično porodično nasilje u Novom Pazaru: Mladić nožem nasrnuo na majku - žena jedva uspela da izbegne ubod u predelu vrata!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

U novopazarskom naselju Blaževo došlo je do inciidenta kada je, kako se sumnja, mladić A.K. (22) nakon svađe uzeo kuhinjski nož i nasrnuo na majku.

- Krenuo je ka njoj nožem i pokušao da je ubode u vrat, međutim žena je brzo reagovala i uspela nekako da mu otrgne nož i tom prilikom zadobila je posekotine u predelu ruku - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nakon incidenta, mladić je pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom akcijom Interventne jedinice pronađen i uhapšen. Ceo slučaj policiji je prijavio komšija koji je prvi čuo vrisku i lom.

Povređena žena transportovana je u Opštu bolnicu, a osumnjičenom mladiću određen je pritvor nakon čega će protiv njega biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike