Počinje suđenje za užas u Nišu: Žena krvavog vrata izašla na kapiju, sve vreme ponavljala njegovo ime, a i on pokušao da se ubije! (FOTO)

17.05.2023

14:25

0

Autor: Mi. S.

J. N. (42), optužen da je nožem izbo partnerku S. S. (62), a zatim i sebe

Počinje suđenje za užas u Nišu: Žena krvavog vrata izašla na kapiju, sve vreme ponavljala njegovo ime, a i on pokušao da se ubije! (FOTO)
Kuća u kojoj se dogodio pokušaj ubistva S. S. i samoubistva J. N. - Copyright 24sedam/M.K.

U Višem sudu u Nišu danas je počelo suđenje J. N. (42), koji je optužen da je nožem izbo partnerku S. S. (62), a zatim i sebe. Na pripremno ročište, koje je zatvoreno za javnost, iz pritvora je doveden J. N. Pokušaju ubistva prethodila je navodno svađa.

Sve se, da podsetimo, dogodilo 24. septembra prošle godine, oko podne, u kući J. N. u Knjaževačkoj ulici u Nišu kada su prolaznici bili prestravljeni, jer je žena izašla na kapiju krvavog vrata i molila za pomoć.

- Jedna komšinica je već bila tu i stavila ženi svoju trenerku oko vrata, krv je baš šikljala. Samo smo joj malo podigli glavu, nismo smeli da je diramo, tako smo sačekali Hitnu pomoć. Posle je došla i policija, a tek onda su i njega izveli u kolicima. Videla sam samo da je i njemu uvijen vrat - rekla je svojevremeno komšinica iz Knjaževačke ulice,

Krvava žena je sve vreme ponavljala ime svog partnera.

Oboje su, srećom, preživeli, jer im nisu presečene glavne arterije pa nisu iskrvarili na smrt.

- Iz kuće komšije nikada se nije čula buka. On živi sa bratom koji je isto korektan. Njih dvojica nisu incidentni ljudi tako da nas je ovo baš šokiralo - dodala je komšinica J. N.

Sledeće ročište zakazano je za 24. jul.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike