Dečak ubica (13) šest dana posle masakra na Vračaru ne pokazuje kajanje: Nije tražio da vidi roditelje, a za lekare ima samo dva pitanja!

09.05.2023

10:29

0

On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića

Dečak ubica (13) šest dana posle masakra na Vračaru ne pokazuje kajanje: Nije tražio da vidi roditelje, a za lekare ima samo dva pitanja!
OŠ "Vladislav Ribnikar" i počinilac zločina K. K. - Copyright ATAImages/ Miloš Tešić

Dečak K. K. (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje, a za lekare ima samo dva pitanja.

On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?".

Dečak nije tražio bilo kakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje.

AP/Darko Vojinović
 

Opisujući trenutno stanje u kome je dečak, izvor Blica navodi da dečak smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz klinike, odnosno kada će biti slobodan.

On čeka taj trenutak i po svemu sudeći ubeđen je da to treba da bude ovih dana.

- Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Šta se događa napolju i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su bukvalno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu - pojašnjava naš sagovornik.

AP/Darko Vojinović
 

Prema pisanju Blic, on ne dobija sedative, jer je "potpuno smiren".

Tim lekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dečaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

Podsetimo, K. K. (13) je ubio osmoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, nakon čega je pozvao policiju i prijavio zločin. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike