"I nebo je vrisnulo u plač": Porodica i prijatelji ispratili devojčicu B. A. na večni počinak na Novom bežanijskom groblju

08.05.2023

14:53

0

Pored belog kovčega prekrivenog cvećem održan je potresan govor

"I nebo je vrisnulo u plač": Porodica i prijatelji ispratili devojčicu B. A. na večni počinak na Novom bežanijskom groblju
Copyright Tanjug/Igor tanić

Na Novom bežanijskom groblju sahranjena je B. A. ubijena u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Nevino stradalu učenicu ispratilo je više stotina rođaka, prijatelja i Beograđana.

Pored belog kovčega prekrivenog cvećem održan je potresan govor u kome je rečeno da je danas i nebo briznulo u plac za tragično izgubljenim životom.

Rečeno je da je B. A napustila ovaj svet iznenada, nakon što je provela praznik sa svojom prodicom, a život joj je oduzela ruka zločinaca.

Govornik, kome je danas pripao težak zadatak da se u ime porodice oprosti od nedužno stradale B. A., rekao je i to da ona ovaj svet napušta ostavljajući unesrećenu porodicu sa pitanjem koje razara - ZAŠTO?

Dok su ove reči izgovarane tišinu je prekinuo let golubova koji su se vinuli ka nebu gde otvorena vrata raja čekaju B A. 

Na kraju su pročitali i stihovi pesnika Vita Nikolića - "Neka me ne bude".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike