Stravična svedočenja o nesreći kod aerodroma: Jedan muškarac je ispao kroz šoferšajbnu, mislili smo da su svi mrtvi

19.10.2020

21:31 >> 09:14

0

Vozač i suvozač kombija koji se zakucao u kamion su poginuli, a pet putnika koji su krenuli za Češku je povređeno

Stravična svedočenja o nesreći kod aerodroma: Jedan muškarac je ispao kroz šoferšajbnu, mislili smo da su svi mrtvi
Copyright Udes se dogodio u subotu oko 22.40 kod aerodroma "Nikola Tesla" Foto: Printscreen RTS

Na auto-putu od Beograda ka Zagrebu, kod aerodroma “Nikola Tesla”, u subotu uveče oko 22.40 dogodila se teška saobraćajna nesreća kada su se sudarili kombi pun putnika i kamion. Kako saznajemo, dve osobe su poginule na licu mesta, a više njih je povređeno.

Prema nezvačnim informacijama, kombi pripada privatnom prevozniku, a putnici su se uputuli za Češku. U trenutku sudara oba vozila su se kretala istom trakom iz pravca grada. Kombi je išao iza i, iz zasad neutvrđenih razloga, zakucao se u teretnjak, a kamion se od siline udarca pomerio udesno. Putnici u kombiju ostali su zarobljeni u vozilu, pa su na na lice mesta ubrzo stigli vatrogasci koji su sekli olupinu kako bi iz nje izvukli povređene.

Vatrogasci su morali da seku kombi kako bi izvukli povređene

Na licu mesta stradali su vozač i suvozač kombija, a jedna žena je teško povređena i hitno je prevezena u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju. Iz Hitne pomoći saopšteno je da je ukupno pet osoba povređeno, i da su prevezeni u Urgentni centar i Zemunsku bolnicu.

– U pitanju su ljudi starosti između 28 i 40 godina i svi imaju politraume – kažu u Hitnoj pomoći.

Foto: Printscreen RTS

Jedan od očevidaca, koji je autom prolazio tuda, ispričao je da su svuda po putu bile krhotine, da su se čuli jauci i zapomaganje, a da je jedan čovek, najverovatnije vozač kombija, ispao kroz šoferšajbnu.

Očevici dodaju da su scene bile toliko strašne, da su pomislili da su svi u kombiju mrtvi. O uzrocima nesreće samo nagađaju. Da li je do udesa došlo zbog nepažnje vozača, umora ili nečeg drugog pokazaće istraga koja je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike