Pijan automobilom pokosio dve devojke, pa pobegao: Posle saslušanja pušten na slobodu

07.05.2023

18:38

0

Autor: Mi. S.

N.. P. (23), koji je vozio sa 1,39 promila alkohola u organizmu, priveden dok je menjao gumu

Pijan automobilom pokosio dve devojke, pa pobegao: Posle saslušanja pušten na slobodu
Ilustracija - Copyright Pixabay/24sedam

U Dublju kod Bogatića noćas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve devojke. Automobil, šabačke registracije, kojim je upravljao pod dejstvom alkohola N. P. (23) iz Skrađana, pokosio je devojke i pobegao sa mesta udesa.

Obe devojke su prevezene u šaabačku bolnicu sa mnogobrojnim povredama po glavi i telu. T. J. (19) ima frakturu lobanje i naprsnuće potiljačne kosti, dok je njena drugarica K. S. (20) je lakše povređena.

Prema kazivanju očevidaca, devojke su se kretale biciklama svojom stranom kolovoza Karađorđevom ulicom, kada je na njih naleteo automobil, oborio ih i odbacio u kanal. Pošto se nije zaustavio, prešao je preko bicikla i tom prilikom probušio gumu. Zaustavio se oko kilometar dalje da promeni gumu i tada su ga, zahvaljujući dojavi građana, pronašli policajci i priveli u policijsku stanicu.

Kako saznajemo, mladić je imao 1,39 promila alkohola u organizmu, pa je zadržan na trežnjenju. Sa krivičnom prijavom danas je priveden kod tužioca, a po odluci sudije za prethodni postupak posle saslušanja je pušten na slobodu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike