"Palo" hapšenje u Boru zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja: Policija je prilikom pretresa kuće pronašla i samostrel!

05.05.2023

23:24

0

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu

"Palo" hapšenje u Boru zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja: Policija je prilikom pretresa kuće pronašla i samostrel!
Ilustracija - Copyright AP Photo/Yorgos Karahalis

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su I. S. (35) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi pronašla i oduzela gasni pištolj, više komada kapisli za čaure za lovačku pušku, veću količinu olova za čaure za lovačku pušku, više zrna vatrenog oružja različitog kalibra i samostrel sa 4 pripadajuće strele, navodi se u saopštenju policije.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike