Misterija: Pre tri godine krenula je kod šnajderke kod koje nikada nije stigla!

20.09.2020

10:55 >> 17:23

0

Verica Janković (61) iz Grdelice kod Predejana, pre tačno tri godine, krenula je kod šnajderke, prve komšinice, da uzme garderobu koju je sašila, međutim,

Misterija: Pre tri godine krenula je kod šnajderke kod koje nikada nije stigla!
Copyright Verica Janković Foto: Facebook

Verica Janković nestala je 20. septembra 2017., oko 15. 30 sati, a poslednji put ju je videla lokalna apotekarka, sa kojom je na kratko popričala ispred kapije. Njen sin Bojan Janković kaže za 24sedam.rs da je tog kobnog dana otišao kod frizera, a da je majka uzela 150 dinara i njegov telefon da ode kod šnajderke. Kada se vratio, Verica nije bila kod kuće, a kada je proverio kod komšinice dobio je odgovor koji ledi krv u žilama – da njegova majka nije ni stigla kod nje. Kako je ispričao, njegov telefon, koji je ponela sa sobom, od tog trenutka zauvek je bio nedostupan. Nažalost, posle više godina i dalje nema nikakva saznanja o njoj.

Bojan Janković sa svojom majkom Foto: Facebook

-Za ove tri godine ništa se nije promenilo, jer i dalje nemam nikakvu informaciju šta se dogodilo sa mamom. Mnogo mi je teško i čudno. Iz policije su mi rekli da više nema potrebe da ih zovem, jer će mi javiti ukoliko dobiju neku informaciju. Iskreno, bilo bi mi lakše da dobijem makar i onu najgoru vest, samo da nešto dobijem. Ovo je najteže, ne znaš na čemu si. Mnogo mi fali, konačno sam dobio posao i sada bismo se radovali zajedno… Jako mi je teško, jer sam u našoj kući sam. Tu su njene stvari i ne diram ih, jer se još uvek nadam da će sve da bude dobro i da će se ona pojaviti. Jako sam bio vezan za nju i dobro smo se slagali – kaže Veričin sin Bojan i priseća se tog 20. septembra koji će mu zauvek ostati urezan u pamćenje.

-Trebali smo da idemo kod tetke u Beograd u goste. Pakovali smo kofere i pripremali se. Kada smo završili sa pakovanjem otišao sam kod frizera, a majka je rekla da će samo da na kratko skokne do šnajderke. Naš prozor gleda u njen, znači možete da zamislite koliko je to malo rastojanje. Uzela je moj telefon android koji ,nije znala ni da koristi, a kamoli da isključi sama. Ispred kapije srela je lokalnu apotekarku. Ta žena je posle katkog razgovora nastavila dalje svojim putem, a moja majka od tog trenutka kao da je u zemlju propala. Telefon koji je ponela, nedostupan je već tri godine. Kada sam se vratio kući, majka nije bila tu, ali se nisam uplašio. Pomislio sam da se samo zadržala negde. Kada sam je pozvao, jer je prošlo više sati, shvatio sam da je telefon bio isključen i posle toga mi je već bilo čudno, pa sam otišao kod šnajderke. Ona mi je saopštila da majka nije ni došla po stvari. Uputio sam se do ambulante, misleći da joj je možda pozlilo, međutim, ni tamo nije bila. Prijavili smo sve policiji, ali od tada niti je telefon lociran, niti je neko video, niti je čuo. U međuvremenu su mi umrli baka i deka. Želeli su da je vide još jednom i puni bola otišli su na onaj svet, a da ne znaju šta im se dogodilo sa ćerkom. Sada strepim svakog dana – priča naš sagovornik.

Bojan Janković je napomenuo da njegova majka nije bila bolesna, niti je imala psihičkih problema, tako da mu i dalje nije jasno šta je moglo da se dogodi. Još uvek čeka bilo kakvu informaciju.

Pronađeno ugljenisano telo kod Predejana

Bojan je ispričao za 24sedam.rs da je za ove tri godine dobio samo jednu informaciju, zbog koje se oseća još gore.

-Policija me je pozvala 10. aprila 2018., jer je kod Predejana nađeno ugljenisano telo žene čiji identitet ne može da se utvrdi. Zvali su me zbog DNK analize, jer su sumnjali da je to moja majka. Međutim, posle tih analiza sledeće godine je stiglo obaveštenje da su ostaci te žene toliko oštećeni da ne može da se utvrdi njen identitet. Šta da vam kažem…Na svu muku još se razmišljam da li je to moja majka ili ne – priseća se Bojan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike