Novi snimak: Kolumbijka i dalje tuguje za Strahinjom!

20.09.2020

11:55 >> 12:49

0

Sonja Suarez Gomez (45), devojka Strahinje Stojanovića (30), koji je brutalno likvidiran u eksploziji automobila na Novom Beogradu, i dalje tuguje za svojim po

Novi snimak: Kolumbijka i dalje tuguje za Strahinjom!
Copyright Sonja postavljala fotografije sa Strahinjom na društvenim mrežama Foto: Printscreen/Instagram/soniasuarezgmz

Pored mnogobrojnih podeljenih fotografija sa Stojanovićem, Sonja Suarez Gomez  je ovog puta na svom Instagram profilu objavila novi video klip sa svojim voljenim, na kojem su njih dvoje, dok se voze u automobilu i slušaju muziku. Na snimku su se u toku vožnje sve vreme držali za ruke i pevušili uz ljubavnu pesmu.

Podsetimo, Strahinja Stojanović je poginuo u stravičnoj eksploziji bombe postavljene pod njegov BMW X5, dok je njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), prošla bez težih povreda. Eksplozija se dogodila u nedelju, 13. septembra, usred bela dana u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Novi snimak Sonje Suarez Gomez Foto: Instagram printscreen/ soniasurazgmz

– Ispod vozila je bila postavljena ekplozivna naprava koja je daljinski aktivirana, dok je automobil bio u pokretu. Bomba je bila tačno ispod sedišta vozača – rekao je ranije naš sagovornik.

Stojanović je široj javnosti postao poznat pre dve godine nakon identičnog napada u naselju Galenika. Tada je on pukom srećom prošao bez povreda, ali je njegova tadašnja devojka, španska misica Olac Bilbao Gonzales (22), umalo ostala bez obe noge. Ovog puta, od siline eksplozije Stojanović je izleteo iz vozila, a prema rečima očevidaca, donji deo tela mu je bio potpuno raznet.

Kako smo ranije saznali, Sonja Suarez Gomez je već duže vreme bila u vezi sa Strahinjom, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju da su poslednjih meseci zajedno putovali po Srbiji. Pozirala je sa Strahinjom na Zlatiboru, Kopaoniku i mnogim drugim mestima, a sumnja se da je obljavljivanjem lokacija na kojima se nalaze samo pomogla egzekutorima.

Stojanovića mnogi povezuju i sa likvidacijom poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a u njegovoj „bogatoj“ biografiji nalazi se i ranjavanje Zorana Lj. (54), pripadnika Bezbednosno informativne agencije (BIA) u februaru 2015, a povezuje sa još nekim pucnjavama.

– Pričalo se da je 2013. u beogradskom naselju Galenika ranio kuma Miloša Vidakovića i to zbog njegove žene. Par meseci kasnije Vidaković je ubijen u Budvi. Taj zločin je priznao Miloš Vojnović, a kao nalogodavac naveden je bio Branislav Šaranović. U optužnici se navodilo da je Stojanovićev DNK pronađen u jednom štek-stanu koji su koristile ubice – rekao je ranije naš sagovornik.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike